asanasjevs wrote:
Paldies par info! Prieks redzēt atsaucīgus cilvēkus, ne tā kā citos forumos
Nekad nebūtu iedomājies, ka automāts ir uzticamāks lauzšanas režīmā
ar 4x4 laikam auto šūpošana atkrīt, jo tagad ar vienas ass piedziņu un manuālo kārbu varu minēt vairākus gadījumus, kad ar tomātu būtu palicis iestidzis
ja jau tomāti ir labi, tad jau ir vērts paskatīties arī uz kādu grandu

Ņem par labu
Ar Jeep tomātiem tiešām viss ir bumbās. Tie ir veci, kā pasaule un ļoti labi sevi pierādījuši. Ar parasto kārbu dubļos, kad ej ar pazeminātiem pilnā čadā, nākas kādreiz pārslēgties no 3 uz 2 ātrumu. Tajā sekundes desmitdaļā, kad ir nospiests sajūgs, dobļi autiņu sabremzē un tu zaudē, angliski dēvēto, "momentum" un nedod Dievs vēl neliekas precīzi robā, tad jau viss - autiņš sēž. Ar tomātu tas ir daudz vieglāk - nospied pedāli un kārba visu izdara pati. Protams ar kustināšanu tā ir, kā ir. Tomātam vajag laiku padomāt, tāpēc kustināšana ar šo kārbu nav tik efektīva. Tāpēc dubļi jāmēģina ņemt ar švunku - Ručkā

Kamēr nav bail, tikmēr ir labi.
Grandā ir daudz komfortablāk un turpretī to var dabūt ar V8 un tā jau ir pavisam cita dziesma. Ja tas nav ikdienas auto, bet auto priekam, tad V8 ir ļoti laba opcija. Ir divi V8 - 5.2L un 5.9L Magnum. Grands Magnum versijā 90to gadu beigās bija visātrākais SUV pasaulē. Analogu tam toreiz nebija. 5.9L Magnum motoru arī lika uz Dodge Ram. Tā kā, Grands ar šādu motoru varētu būt labs spridzeklis.
Par Grandiem man personiski pieredze ir tāda, ka man nepatīk Grandu sadales kārba. Man liekas, ka tā nav tik uzticama, kā Wrangler un Cherokee sadalene, kuriem ir PART TIME 4x4 režīms un nav Full TIME 4x4. Grandam arī tomēr jau ir cita svara kategorija, salīdzinot ar Wrangler vai Cherokee. Bezceļā svars var traucēt, bet, ja ir V8, tad to var kompensēt. Te mums JeepClubā ir daudz Grandu cienītāju, tapēc mani tulīt noliks pie sienas.

Pagaidi, kamēr viņi sarakstīs savus stāstāmos.