klusais wrote:
Mana replika par Jeep nākotni. Sākumā, jāpiekrīt il Padrino par Alfām - to dizains ir pasakains, man ļoti patīk, it īpaši Brera, 159, MiTo un C8, arī Lanciu dizains ir labs, patīk. Tagad par bēdīgo: biju aizšāvis uz Itāliju, Hertz iesmērēja Fiatu (līdz šim itāļu auto stūrēt nebija izdevies), tad nu 9 mēn. vecai mašīnai gļuku ir tiešām daudz. 4 dienās nobraucu pa Itāliju un Monako 2000 km un varu teikt tikai to, ka nekad nepirkšu itāļu auto, lūk daži piemēri: durvis veras ciet sliktāk kā mana tēva 13 gadīgam fordam, atpakaļgaitu reti kad varēja ielikt ar pirmo reizi, bieži tikai ar trešo, salona plastmasa jau vietām ir salūzusi un nepilda savas funkcijas utt. un tas viss jaunai automašīnai - 9 mēn un 29000 km! Biju bieži dzirdējis viedokli par itāļu autobūves "kvalitāti", tagad pārliecinājos pats. Ļoti ceru ka viņi Jeep nesamaitās!
Par cik pats esmu iesaistīts auto nomas lietās, tad varu teikt, ka pēc nomas mašīnām nevar spriest par to viduvējo kvalitāti, jo neviens tās lietotājs nebrauc ar to kā ar savējo, līdz ar ko nolietojums ir vismaz 3x lielāks pret tekošo nobraukumu. Teikšu, ka arī manā pārraudzība esošiem auto arī Jeep šis tas jau krīt nost, lai arī ir knapi 2 gadi, un tie auto ir nepārtraukti jāpieskata un jāpiečabina, jo cilvēki ir "zvēri", īpaši jau vietēji, kuriem nav izveidojusies atbildības sajūta pret svešu mantu...tas tā replika par to samaitās vai nesamaitās un itāļu vai da jebkuru citu auto nomas auto...
Bet vispār lasīju vakardien kaut kādā USA saitā, ka Jeep Grand Cherokee jaunā paaudze tieši tamdēļ kavējās ar ražošanas uzsākšanu, jo Sergio ir ļoti svarīgs, lai pirmais viņa pārraudzībā esošais modelis būtu maksimāli nostrādāts un tas, manuprāt, liecina par apņēmību un tiekšanos pēc augstākiem standartiem nekā tas Chrysler zīmolos līdz šim ir bijis...gļuki kādi ir redzēti jauniem modeļiem no rūpnīcas reizēm ir patiešām traģikomiski:)